Grönt kaffe – priset, den officiella hemsidan, var man kan köpa, original, åsikter

[Total:    Average: /5]

För närvarande så mycket prat om råkaffe, som oavsiktligt ställa frågan: vad i själva verket skiljer sig från svart råkaffet, om det verkligen är så användbart för oss och om du tror att informationen som han främjar viktminskning? Låt oss ta itu.

Först lite historia

Det är känt att den kultur av odling av kaffe för mer än 800 år. Det finns många legender i samband med upptäckten av kaffe, men vi kommer att fokusera på några intressanta fakta om denna produkt.

I Europa dök kaffe under regeringstiden av Alexei Mikhailovich och agerade som ett universalmedel för många sjukdomar, bland annat migrän. Men seden att dricka en kaffedryck i samband med namnet Peter I. Enligt historiker, han med våld gjort att dricka “bitter matavfall” av hans domstol.

Katarina den stora drack kaffe dagligen, men han var så stark att ca 400 g kaffe var tillräckligt för 4 koppar. Catherine var också uppfanns withvoobrazil scrub för att rengöra ansiktet och kroppen. För att göra det, blandade hon kaffesump med tvål och vatten.

Initialt emellertid kaffe i naturen växer i Etiopien. Vid upptäckten av kaffe bär användes som tonic uteslutande i rå. Lite senare i Jemen Mogna torkade fruktköttet började förbereda den så kallade “vita jemenitisk kaffe.” Och bara i XII-talet från råa bönor har börjat förbereda drycken (i vårt råkaffe visar sig), och även århundraden senare började torka, rosta och mala dem och pulvret och fyll med varmt vatten, tillsätta kryddor (mestadels ingefära och kanel) och mjölk.

Green kaffe och dess egenskaper

Grönt kaffe är kaffe som inte har utsatts för en termisk behandling, dvs kornen inte är stekt (som för att bekanta sig till oss svart kaffe) och lämnade en matt oliv färg. Korn dessa med hjälp av en specialbearbetning extraheras från den söta fruktköttet (berry) av kaffeträd.

Utseende och doft av grönt kaffe påminner om linser. Gröna kaffebönor har inte en så rik arom, som svart. När bryggningen malda bönor råkaffe vänder drycken bruna färgen med en syrlig syrlig smak.

En användbar komposition och användningen av grönt kaffe

Grönt kaffe har en komplex kemisk sammansättning. Den innehåller tanniner (inklusive tannin), purin alkaloider (t.ex. koffein och teofyllin), alkaloider trigonellin, eteriska oljor, organiska syror (inklusive klorogensyra), vitaminer, mineraler, fibrer, L-karnitin, vegetabiliska oljor, monosackarider, polysackarid pektin, amino syror, etc.

Denna unika sammansättningen av råkaffe är ansvarig för sin förmåga att:

 • för att förbättra den övergripande tonen i kroppen,
 • för att förbättra hjärnans aktivitet,
 • uppmuntra fysisk aktivitet,
 • tröstande att verka på nervsystemet
 • för att förbättra tillståndet i andningssystemet,
 • för att minska nivån av blodsocker
 • för att reglera metabolismen
 • för att förbättra matsmältningen,
 • för att rena kroppen från gifter och tungmetaller.

Dessutom är de gröna kaffebönorna framgångsrikt använts inom medicin och kosmetika. Oljebaserad på dem används för behandling av brännskador, för att eliminera ärr och bristningar, bekämpa celluliter, för att förbättra, stimulera tillväxt och återställa Shine till håret, för vård av känslig, torr och uttorkad hud och även för att förhindra att uppkomsten av rynkor.

Grönt kaffe som verktyg för viktminskning

För flera år sedan forskare från USA var det bevisat att böna orostade grönt kaffe har en enorm halt av klorogensyra, har förmågan att reglera nivån av socker i blodet, och de rostade bönor mängden av detta ämne är reducerade många gånger. Och samtidigt minska sockerhalten i kroppen börja arbeta processer som bidrar till fettförbränning. Dessutom innehåller den gröna kaffebönan en anständig mängd krom, den överväldigande känsla av hunger och sug efter sötsaker. Detta är anledningen till råkaffe är nu så allmänt marknadsförs som ett verktyg för viktminskning. Men i den form i vilken den är, till exempel, på apotek, är dess effekt tveksamt, eftersom det kosttillskott som innehåller gröna kaffebönor extrakt i ett mycket ungefärligt antal och med tillsats av en mängd av hjälpämnen.

Möjlig skada råkaffe

Som regel endast missbruk av råkaffe kan uppstå:

 • huvudvärk,
 • gastrointestinala störningar,
 • irritabilitet,
 • sömnlöshet.

Det rekommenderas inte att dricka mer än 2 koppar grönt kaffe per dag.

Ska överge den i princip människor med sådana sjukdomar som:

 • hypertoni,
 • glaukom,
 • osteoporos,
 • gastrit och peptiskt magsår i det akuta stadiet.

Green kaffe är kontraindicerat för gravida och ammande kvinnor och barn upp till 14 år.

About Anja Ulf 30 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.