dr scott expertutlåtanden

[Total:    Average: /5]Åtgärder mot organizmDr Scott

Dr Scott är pågående undersökningar för att klargöra verkningsmekanismerna av extraktet Martin. Resultaten från en av de nya arbets tydligt visat att garpagozid garpagid och inte bara cyklooxygenas typ 2 (COX-2), de har en mycket selektiv verkan. Därför, de är säkra med anti-enhet jämfört med de klassiska icke-steroida antiinflammatoriska medel och kan vara av naturligt ursprung lovande hämmare av inflammation. Samtidigt är det viktigt att ta hänsyn till att förändra attityder till ett antal läkemedel som tidigare ansågs effektiva vid behandling av artros.

Dessutom även uppvisar han antioxiderande egenskaper. Mer i detalj de molekylära aspekterna av verkan av extraktet är visade i Fig.

En större studie med 250 patienter med artros i höft- eller knäledskirurgi, genomfördes i 2002. Under 8 veckor, fick patienterna 2400 mg extrakt djävulens klo (daglig dos baserat på garpagozid var 50 mg).

Recensioner för Dr Scott

En konsekvens av att reducera innehållet av iNOS är minimal bildning av kväveoxid, vilket leder till en minskning av expressionen av lipidperoxidation. Bland läkemedel som används för behandling av artros, Martin extrakt fördelas komplex flera riktningar åtgärder. tillsats baserad på ett extrakt MARTIN utövar anti-inflammatoriska och smärtstillande och kondroprotektiv effekt.

Assignment MARTIN extrakt doftande när phi bromialgii, såsom i fallet med artros och ryggradens smärta i samband med en minskning NSAID (se ovan ;.). Ändamål extrakt doftande Martino vid ryggradens smärta, såsom i fallet med artros förknippad med en minskning NSAID (se ovan ;.). Enligt den forskning vi har hittat [20-23, 25-27], minskar Martin doftande extrakt svårighetsgraden av ryggont 40- 50%. Smärtan försvann helt 2,5-20% av patienterna. På grund av att sänka halten av COX-2 är bildad mindre prostaglandin medierar inflammation exsudativ fas.

  • som en mycket bra enligt Världshälsoorganisationen, upp
  • själva patienterna bedömde terapi extrakt H.
  • Effektivitet dopolneniea utvärderas av en läkare 20% av världens befolkning lider av ledsjukdomar. och bra i 82,9% av patienterna.
  • procumbens som lika effektiva jämfört med föregående behandling i 30,8% av fallen, och i 62,4% av fallen medgav den mer effektiv.
  • forskarna drog slutsatsen att den höga effektiviteten av extraktet H.

har också visat sig att vissa föreningar enligt hajbroskextrakt har potent antioxiderande aktivitet, för att skydda cellerna från aggressiva hydroxylradikaler. Tolerabilitet extrakt doftande MARTIN, uppenbarligen överstiger den för selektiva inhibitorer av COX-2. Tre metaanalyser utförs i 2007 och omfattar totalt 14 kliniska studier noterades det att Martin väldoftande extrakt är en effektiv antiinflammatorisk och analgetisk tillägg, särskilt med avseende på gemensamma symptom [28-30]. Detta överensstämmer med resultaten som följer av denna översyn.

Dessutom är det bevisat immunmodulatorisk (aktivering av cellulära och humorala immunitetsfaktorer) och en anticarcinogen

effekt av hajbroskextrakt som gör det möjligt att skydda kroppen från olika infektioner och tumörer. Ett antal substanser uppvisar broskantiangiogen effekt, d.v.s. inhiberar bildningen av nya blodkärl till solida tumörer genom att blockera sina måltider.

Låt oss titta på dessa frågor, liksom vad som är nytt i behandlingen av sjukdomar i rörelseapparaten verkade för sista gången. De viktigaste aktiva ingredienserna i extraktet är de gingeroler Ingefära, shagaoly, eteriska oljor (seskviterpeny- zingiber, curcumin, beta-bisabolon).

Under en lång tid, och i tusentals år ingefära har använts i Kina för behandling av reumatiska sjukdomar. Ingefära minskar bildandet av pro-inflammatoriska föreningar i kroppen – av prostaglandiner och leukotriener som orsakar smärta, förstorande inflammatoriska och allergiska processer. Ginger extrakt förbättrar ledrörlighet, lindrar svullnad, inflammation beslutar. Hajbroskextrakt har varierande kemisk sammansättning och innefattar omkring 40 olika proteiner, proteoglykaner, uronsyra, kondroitinsulfat, keratansulfat, lysozym, trypsin inhibitor, kymotrypsin, plasmin, kollagenas och andra föreningar.

Dr Scott

Dr Scott i Moskva

Detta är inte förvånande, eftersom vår leder, muskler, rygg och ben varje dag upplever en enorm börda som den tyngre än mindre uppmärksamhet vi tar hand om dem, inte observera de till synes enkla regler under arbete, studier eller fritid. På tal om utomhusaktiviteter, det, som många sporter kan också vara en källa till intensiv stress, vilket i sin tur är ofta orsaken till skador. Och nu, ryggsmärta även efter mindre belastning, börjar “skjuta” i ryggen ischias, inte leder inte böjas i en sådan omfattning att ibland sjunka eller klättra upp för trappan – det är hela historien. Hur du handskas med dessa problem? Och om de har samlat en hög, ta en drink eller läkemedel nävar dopolneniea enda med ett brett spektrum av åtgärder?

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*