Acai Berry – åsikter och pris. Officiell sida

[Total:    Average: /5]

Acai bär är något mindre än druvor, men ser ganska lika. Träden som de växer på finns i Amazonas, i synnerhet i Brazil.Acai Berry har konsumerats av olika ursprungsbefolkningar i Sydamerika i tusentals år, men nyligen har blivit populära och fashionabla över hela världen som en hälso-tillägg.

Men gynnar hälsan ofAcai Berry har ifrågasatts, efter några oansvariga tillverkare började främja dem som att kunna utveckla penis storlek, orsaka mirakel viktminskning, bota diabetes, och i allmänhet är en allsidig mirakel product.Acai Berry göra har några verkliga hälsofördelar, som anges nedan. Men några av de påståenden som gjorts av tillverkarna bör behandlas med mer än en nypa salt!

Acai Bär

Acai frön och pulver fungerar som antioxidanter mot olika former av toxiner. Detta innebär att de minskar risken att utveckla vissa former av cancer och hjärtsjukdomar. Andra mineraler som finns i acai produkter är också visat sig hämma tillväxten av cancerceller. Men den vetenskapliga forskningen på detta område för närvarande i sin linda.

Acai bär är hög i B-vitaminer. B-vitaminer bidrar till frisk hud och hår, och bidra till att upprätthålla röda blodkroppar. B-vitaminer är också speciellt användbara i att skydda mot cancer i bukspottskörteln.

Acai bär är mycket höga i fiber också. Fiber är viktigt för kroppens matsmältningssystemet, eftersom det bidrar till mat som skall behandlas genom tjocktarmen; en brist på fiber kan orsaka förstoppning och ökar risken för att utveckla mer allvarliga tillstånd, såsom tarmcancer. Acai tillskott kan inte ha så mycket fiber som rå frukt, men -. Kontrollera innehållet i varje produkt fiber innan du köper

vitamin B inAcai Berry också bidra till att upprätthålla en hälsosam metabolism – denna och andra vitaminer och mineraler som finns i acai ligger till grund för påståenden om att det är en kraftfull viktminskning stöd. Medan acai innehåller tveklöst mineraler som hjälper viktminskning, är du ytterst osannolikt att förlora en stor del av vikt enbart genom upping din konsumtion av acai produkter.

En annan populär krav av acai berry producenter är att frukten kan minska åldrandet av huden och uppkomsten av celluliter. Några av de vitaminer och mineralämnen som inAcai Berry gör verkligen agera för att minska effekten av åldrande fria radikaler och främja flödet av syre i kroppen, vilket också hjälper dig att hålla sig ung. Däremot kan Acai Berry utgöra en del av en diet som upprätthåller frisk hud, och är inte en magisk kula.

Acai bärprodukter är lätt tillgängliga från hälsokostbutiker, och de är en av de mest populära och trendiga produkter på marknaden vid denna närvarande time.Acai Berry kan hittas som den enda eller huvudsakliga komponenten i piller, pulver, plåster , te och juice. Vissa butiker säljer frysta bär också – de kan antingen ätas rå, eller konsumeras som en del av en smoothie

.

A
About Anja Ulf 30 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp. Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.